Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer

##common.pageHeaderLogo.altText##

  • Inicio
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Contact
Search
  • Register
  • Login

Current Issue

Vol. 9 No. 1 (2025): Revista de Investigaciones, Desarrollo e Innovación en Ingenierías
					View Vol. 9 No. 1 (2025): Revista de Investigaciones, Desarrollo e Innovación en Ingenierías
Published: 2025-06-27

Full Issue

  • PDF (Español (España))

Artículos

  • Development and execution of a testing laboratory that incorporates a Pelton turbine for electricity generation.

    José Gregorio Jiménez Núñez
    • PDF (Español (España))
  • Contributions of Formative Research to Process Optimization

    Javier Alonso Cañas Benavides
    • PDF (Español (España))
  • Tire Pyrolysis, an Innovative Solution for Rubber Recycling

    Sargen Yohan Lozano Arias
    • PDF (Español (España))
  • Use of cassava starch as the main material in the development of a product for plastering

    Jorge Mauricio Lasso, Miguel Ángel Portilla Contreras, Fernando Díaz Gómez
    • PDF (Español (España))
  • Elaboration of an Ecological Notebook Made from Recycled Paper

    Karol Michele Rodriguez Ciro, David Alexander Rueda Galvis, Fernando Díaz Gómez
    • PDF (Español (España))
  • Design of a prototype hydrodynamic channel with adjustable

    Karol Mishell Fragozo Ramírez
    • PDF (Español (España))
View All Issues

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • Español (España)
  • English
  • Português (Portugal)
  • Português (Brasil)

Intituto Universitario de la Paz UNIPAZ - Decreto Ordenanzal 0331 de 1987 Gobernación de Santander
Sujeta a Inspección y Vigilada por parte del Ministerio de Educación
Barrancabermeja (Santander) - Colombia - Copyright 2020 © - Centro de Investigaciones Santa Lucía - Km 14 vía Bucaramanga
Horario de atención: Lunes a Jueves 7:oo am - 12:oo m  y  1:oo pm - 5:00 pm  y  Viernes  7:oo am - 12:oo m  y 1:oo pm - 4:00 pm
Correo:  [email protected]